Zobacz opinie

OpinieDodaj opinię

Rewelacja ekipa 18.08.2017 -20.08.2017 rzeka Salza Austria. Było rewelacyjnie mokrooooo�����. BARTOSZ, TEO, MACIEK DZIĘKI WIELKIE. THE BEST 30 BIRTHDAY EVER����

Adrian / 2017-11-02

RAFTING Weekend Austria

Rewelacyjni organizatorzy w roli opiekunów, najlepsza ekipa jaką mogłam sobie wymarzyć :) dziękuję

Kasia / 2017-08-13

RAFTING Weekend Austria

Weekend na Salzie to świetna zabawa zwłaszcza dla kogoś kto pierwszy raz siedział w kajaku :)
Bardzo dobra organizacja, wspaniałe widoki i niezapomniana przygoda :)
DZIĘKI

Wojtek / 2017-08-03

RAFTING Weekend Austria

Rewelacja ! Mega organizatorzy !! Polecam

Mateusz / 2017-07-17

RAFTING Weekend Austria

Wszystko było fajnie zorganizowane,rafting na Salzie super.Wrażenia,widoki i organizacja super...:)...nie wspomnę o ognisku....:):):)

Tomasz / 2016-10-07

RAFTING Weekend

Super przygoda - polecam wyjazd; fajni ludzie świetna organizacja:)

Łukasz / 2016-09-30

Kajaki morskie

To było coś niesamowitego! Tyle emocji, tyle wrażeń i jakie widoki. I choć nie wiele upłynęło czasu odkąd byłam na spływie w Słowenii to już tęsknie za tą wodą, za wiosłem, za kabinami w rzece, za instruktorami o anielskiej cierpliwości . Teraz gdy jadę samochodem i napotykam na swej drodze rzekę to w głowie mam tylko jedno słowo – KAJAKI!!!.P.S. Informacja dla osób, które chcą skorzystać z tej usługi to – Nie zastanawiajcie się tylko rezerwujcie terminy, NAPRAWDĘ WARTO!

Natalia / 2016-09-18

KAJAKI GÓRSKIE Słowenia

Świetna zabawa, profesjonalni ale także bardzo przyjaźni instruktorzy. Noclegi w przyjemnych apartamentach (i w naszym przypadku, ten widok z balkonu), kanadyjki w bardzo dobrym stanie. Polecam każdej osobie poszukujacej fajnego aktywnego wypoczynku.

Ania / 2016-09-09

RAFTING SŁOWENIA

Mega wyjazd. Moc wrażeń, adrenaliny niezapomniane i zapierające dech w piersiach widoki. Szczególne podziękowania dla instruktora, Przemka za zorganizowanie nam cudownego pobytu, stworzenie świetnej atmosfery i danie poczucia bezpieczeństwa. :-) Było perfekcyjnie, bardzo fachowo. Jeden z najlepszych jak dotąd wyjazdów wakacyjnych.
Doskonała forma wypoczynku dla aktywnych oraz średnio-aktywnych. Kontynuujcie wyjazdy w Dolomity, pomimo małego rozpowszechnienia tej formy wypoczynku w Polsce. My jako zadowoleni klienci będziemy rekomendować wojaże po ferratach z M-Canoe znajomym. :-)

Agnieszka / 2016-09-06

VIA FERRATY

Fantastyczna przygoda, pełna niezapomnianych wrażeń (Tyrol Hard) w scenerii pięknej przyrody, a do tego przyjacielska, niemal rodzinna atmosfera.

Gosia / 2016-09-05

RAFTING Tyrol

5/5 - Wspaniała przygoda, fajni ludzie, dobra muzyka w trasie :) itd itd
6/5 za Henrego

Paweł / 2016-08-22

RAFTING SŁOWENIA

Super wyjazd, super klimat, wszystko super Polecam!
Aha i jak piszą, ze wyjazd hard to jest hard, nie jakas tam smierć w Wenecji...

Sebastian / 2016-07-30

RAFTING TYROL

cudowna atmosfera, swietna organizacja.Goraco polecam!:)

Ewa / 2016-07-22

Kanioning

Witam, polecam Bartka i jego profesjonalny team. Mnóstwo niezapomnianych wrażeń na wodzie i poza nią :). Na pewno się jeszcze spotkamy

Małgorzata / 2016-07-22

RAFTING Słowenia

Wyjazd super! organizacja bardzo profesjonalna, miejsca pobytu cudowne! Polecam.

Justyna / 2016-06-28

KAJAKI Górskie

Wzór :D trzeba samemu pojechać i zobaczyć jak to wszystko można super zorganizować. Polecam.

Lukasz / 2016-06-27

RAFTING Weekend

Rafting na torze - świetnie zorganizowana impreza. I ta sportowa do południa i ta wieczorowa przy ognisku.. Bartek, Ty i Twój team jesteście profesjonalistami w każdym calu. Z przyjemnością polecam swoim znajomym i tym co czytają tę opinię.

Stefan / 2016-06-06

Drzewica

Super wyjazd. Świetnie zorganizowany. Organizatorzy podchodzą odpowiedzialnie do jego przygotowania .Elastyczni-zawsze można znaleźć coś dla siebie. Do tego pogoda dopisała. Polecam.

Kaśka / 2016-05-30

Majówka

Mój drugi wyjazd z m-canoe, pełen pozytywnych wrażeń, tak więc myślę już o kolejnym. Wyjazdy dla ludzi chcących aktywnie spędzić czas wśród wspaniałej przyrody, w rewelacyjnej atmosferze, pod okiem profesjonalistów. Polecam!

Tomek / 2016-05-07

RAFTING Słowenia

Genialny wyjazd (Rafting Tyrol Hard) z dużą domieszką adrenaliny. Polecam ludziom szukającym niespotykanych wrażeń. Genialna kadra, pełen profesjonalizm instruktorów, a przy tym bardzo swobodna, przyjacielska atmosfera. Program wyjazdu bardzo fajnie wyważony. Kemping, kolejny pozytyw, super lokalizacja, malownicze góry na wyciągnięcie ręki.
Na pewno ponownie skorzystam w usług m-canoe.

Zdecydowanie polecam!

Piotrek / 2015-09-01

RAFTING Tyrol

Pełen profesjonalizm na pewno skorzystam ponownie Dziękuję

Andrzej / 2015-06-10

KAJAKI Górskie

Pełen profesjonalizm. Fantastyczni ludzie, rewelacyjna zabawa w wodzie jak i po za nią. Polecam wszystkim, którzy potrzebują adrenaliny, a chcą czuć się bezpiecznie. Dziękuję za opiekę ;-)

Olimpia / 2015-06-10

RAFTING Weekend

Świetna zabawa pełna przygód i adrenaliny, ciekawi ludzie i niezapomniane doświadczenia! Polecam! Na pewno powtórzę z Wami wyjazd! :)

Bacha / 2015-05-13

Aby zrozumieć wypisane przez moich poprzedników wszystkie superlatywy trzeba po prostu tego spróbować ;), a jeśli lubisz sport, przygodę i przyrodę to pewnie złapiesz nieuleczalnego bakcyla który wywołuje uczucie tęsknoty i chęć powrotu na wodę :):) ……… gorąco polecam spróbować.

Rafał / 2014-09-23

drugi wypad z m-CANOE (tym razem Tyrol hard) i kolejna fantastyczna porcja adrenaliny w przepięknych okolicznościach przyrody :) dla instruktorów wielki szacun i podziękowanie za atmosferę oraz profesjonalizm :) rewelacja :) dzięki wielkie za wszystko :)

Edyta / 2014-08-22

Taki wyjazd to najlepsza przygoda życia!! Aż chce się wracać :) Super klimat i przede wszystkim ludzie :) Polecamy !

Natalia i Malin / 2014-08-20

Brawo Bartek! i dzięki za opiekę i wieczór kapitański :)

Łukasz / 2014-08-10

W pełni profesjonalna firma oferująca przyjacielską atmosferę i rewelacyjną , bezpieczną zabawę wśród wspaniałej przyrody.

Ewa / 2014-08-05

Rafting Soft to była przygoda życia! Przepiękne widoki i mega adrenalina :) POLECAM WSZYSTKIM! Na pewno pojedziemy na Rafting HARD :-) Dziękujemy profesjonalnym INSTRUKTOROM!

Ania i Arek / 2014-07-01

Fantastyczna zabawa z super profesjonalistami, polecam!

Ola / 2014-06-29

Mega wyjazd. Rafting i canyoning petarda ;D

Marcin / 2014-05-08

Fantastyczna majówka! Oderwanie się od szarej rzeczywistości i duża dawka adrenaliny gwarantowane. Profesjonalizm i doświadczenie instruktorów przekładają się nie tylko na fantastyczną zabawę, ale również na pełne bezpieczeństwo na wodzie! Polecam wszystkim, którzy lubią nowe wyzwania i są znudzeni ofertą tradycyjnych biur podróży!

Agnieszka / 2014-05-08

Bardzo dobra organizacja, piękne widoki, odpowiednia ilość adrenaliny, super zabawa, której zawsze towarzyszyła profesjonalna opieka instruktorów, generalnie po takim wyjeździe człowiek czuje, że żyje! Dzięki!

Justyna / 2014-05-08

Drugi wypad z m-canoe w zasadzie powinien wystarczyć jako świadectwo sukcesu organizacyjnego. To nie był sequel gdzie wrażenia już nie są tak nowe, emocje odgrzewane a radość zduszona nadmiarem oczekiwań. Wręcz przeciwnie, apetyt na kolejną przygodę z m-canoe rośnie jak baba drożdżowa w saunie.

Natala Mazankova :) / 2014-05-06

M-canoe nie sprzedaje wakacji, lecz zaprasza do przygody i zaraża pasją! Dużo frajdy, pięknych widoków, adrenaliny, można w 4 dni kompletnie oderwać się od rzeczywistości. Polecam!

Aga / 2014-05-06

Wyjazd przerósł moje oczekiwania. Wspaniałe widoki, ciekawi ludzie i kilka dni wypełnionych po brzegi wrażeniami. Organizacja na wysokim poziomie, wszelkie problemy rozwiązywane są, zanim zdążą się pojawić. Ekipa m-canoe to prawdziwi pasjonaci - podczas całej Majówki wyluzowani i otwarci, a na wodzie w pełni profesjonalni. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę m-CANOE każdemu, kto szuka wyjazdów innych niż wszystkie inne, a nowe doświadczenia i wspaniała atmosfera więcej dla niego znaczą niż szwedzki stół i leżak przy basenie w kolejnym kurorcie.

Adam / 2014-05-06

Wyjazdy dla ludzi chcących niebanalnie spędzić czas :) trochę adrenaliny, ale i też czas ekstra zabawy :) wspaniała integracja z ludźmi i naturą :) fantastyczna ekipa instruktorów :) i to wszystko sprawia, że w tym roku będzie Hard w Tyrolu :) do zobaczenia

Edyta z Opola / 2014-02-13

Super wyjazd, rewelacyjnie zorganizowany, pełen przepięknych widoków i sporej dawki adrenaliny i przygody! Rewelacyjni instruktorzy!

Zosia / 2014-02-13

Najlepszy jak dotąd wyjazd wakacyjny

Paweł / 2014-02-13

Wyjazd życia! Świetna zabawa, cudowne widoki, szansa na spróbowanie czegoś nowego :)

Asix / 2014-02-13

Dwa razy P: Pasja i Profesjonalizm :)

Agnieszka / 2014-02-13

Dzięki za wspaniałe i emocjonujące wakacje. Drugi rok z Wami to trochę jeszcze za mało.
Jak wytrzymacie z nami jeszcze to za rok przyjeżdżamy na następne Wasze dawki adrenaliny!

Dorota / 2014-02-13

Fantastyczne wyjazdy, m-canoe polecam każdemu!

stiepan / 2014-02-12

Opinie na temat rafting M-CANOE są dla nas niezwykle ważne. Wszystkie są autentyczne i pochodza od uczestników naszych wyjazdów z ostatnich 6 lat. Zapraszamy do podzielenia się opinią z osobami, które jeszcze się z nami nie bawiły. Jeśli byłeś na raftingu w dolinie Salzy lub na Socy w Słowenii albo Tyrolu lub też kanioningu we Włoszech czy kajakach w Chorwacji nie wahaj się wówczas. Dobrze oceniasz aktywne wakacje z nami - napisz.